Efternamn Abd-el-azizAtt veta mer om Abd-el-aziz efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd-el-aziz ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd-el-aziz.

Abd-el-aziz efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd-el-aziz, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd-el-aziz är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd-el-aziz

Visa karta över efternamnet Abd-el-aziz

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd-el-aziz i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd-el-aziz, så att vi kan få exakt information om alla Abd-el-aziz som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd-el-aziz efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd-el-aziz efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd-el-aziz är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd-el-aziz i världen

 1. Egypten Egypten (9)
 2. Spanien Spanien (4)
 3. Nigeria Nigeria (3)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd-el-aziz runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd-el-aziz efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd-el-aziz är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd-el-aziz är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd-el-aziz. Detta beror på att efternamnet Abd-el-aziz ofta har genomgått mutationer.

 1. Abd-elaziz
 2. Abdelaziz
 3. Abdul-aziz
 4. Abdellaziz
 5. Abdelaaziz
 6. Abd el aziz
 7. Abd elaziz
 8. Abdulaziz
 9. Abdelazize
 10. Abd el azim
 11. Abdul aziz
 12. Abdelazis
 13. Abdoul aziz
 14. Abdelazid
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhafid
 19. Abdelhakim
 20. Abdelhalim
 21. Abdelhamid
 22. Abdelkarim
 23. Abdelkazem
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdellatif
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmalik
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelraza
 32. Abdul-amir
 33. Abdul-azeez
 34. Abdul-raziq
 35. Abdel-wahid
 36. Abdelgadir
 37. Abdel-hadi
 38. Abdelati
 39. Abdeljalil
 40. Abdelmayid