Efternamn AbdelhaninAtt veta mer om Abdelhanin efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhanin ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhanin.

Abdelhanin efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhanin, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhanin är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhanin

Visa karta över efternamnet Abdelhanin

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhanin i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhanin, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhanin som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhanin efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhanin efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhanin är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhanin i världen

 1. Algeriet Algeriet (4)
 2. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhanin runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhanin efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhanin är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhanin är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelhanin genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelhanin. Detta beror på att efternamnet Abdelhanin ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelhanin när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelhanin.

Att avgöra om efternamnet Abdelhanin eller något av de liknande efternamnen till Abdelhanin kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelhanin har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelhanin, men med en gemensam rot.

 1. Abdelghani
 2. Abdelhadi
 3. Abdelhafid
 4. Abdelhakim
 5. Abdelhalim
 6. Abdelhamid
 7. Abdelhai
 8. Abdelgani
 9. Abdelhabib
 10. Abdelkarin
 11. Abdulhanan
 12. Abdelrhani
 13. Abdelali
 14. Abdelatif
 15. Abdelaziz
 16. Abdelhady
 17. Abdelhak
 18. Abdelhay
 19. Abdelkarim
 20. Abdellahi
 21. Abdellati
 22. Abdellatif
 23. Abdelmajid
 24. Abdelmalik
 25. Abdelmanje
 26. Abdelnabi
 27. Abdelrahim
 28. Abdulghani
 29. Abdulhadi
 30. Abdulhakim
 31. Abdulhamid
 32. Abdelgadir
 33. Abdelhassen
 34. Abdel-hadi
 35. Abdelati
 36. Abdelkhalik
 37. Abdeljalil
 38. Abdelmayid
 39. Abdellaziz
 40. Abdeluahid