Efternamn AbdelhassenAtt veta mer om Abdelhassen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhassen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhassen.

Abdelhassen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhassen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhassen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhassen

Visa karta över efternamnet Abdelhassen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhassen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhassen, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhassen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhassen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhassen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhassen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhassen i världen

 1. Irak Irak (89948)
 2. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (11)
 3. Algeriet Algeriet (1)
 4. Libanon Libanon (1)
 5. Oman Oman (1)
 6. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhassen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhassen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhassen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhassen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelhassen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelhassen som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelhassen eller något av de liknande efternamnen till Abdelhassen kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelhassen har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelhassen, men med en gemensam rot.

 1. Abdelhossein
 2. Abdelbasset
 3. Abdelhamed
 4. Abdelhanin
 5. Abdelhakem
 6. Abdelmohsen
 7. Abdelmassih
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhady
 10. Abdelhafid
 11. Abdelhak
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelhamid
 15. Abdelhay
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkader
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkazem
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmanje
 23. Abdelmessih
 24. Abdelmoumen
 25. Abdelqader
 26. Abdelrahman
 27. Abdelsayed
 28. Abdelatef
 29. Abdelhai
 30. Abdelkhaleq
 31. Abdelasis
 32. Abdelhaq
 33. Abdelhabib
 34. Abdelwahed
 35. Abdelkarin
 36. Abdel naser
 37. Abdelhalak
 38. Abdeluahed
 39. Abdulmateen
 40. Abdulhanan