Efternamn AbatelliAtt veta mer om Abatelli efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatelli ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatelli.

Abatelli efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatelli, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatelli är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatelli

Visa karta över efternamnet Abatelli

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatelli i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatelli, så att vi kan få exakt information om alla Abatelli som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatelli efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatelli efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatelli är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatelli i världen

 1. Italien Italien (121)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (70)
 3. Argentina Argentina (17)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Rumänien Rumänien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatelli runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatelli efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatelli är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatelli är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abatelli när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abatelli.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abatelli har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abatelli som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdelli
 2. Abatiello
 3. Abidelli
 4. Abadilla
 5. Abatal
 6. Abbatiello
 7. Abdelali
 8. Abdella
 9. Avitello
 10. Abetel
 11. Abdeli
 12. Abadillo
 13. Abethell
 14. Abadal
 15. Abadalalh
 16. Abdali
 17. Abdalla
 18. Abdel
 19. Abdela
 20. Abdelah
 21. Abdellah
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdill
 25. Abdilla
 26. Abdille
 27. Abdulai
 28. Abdulla
 29. Abdulle
 30. Abedillo
 31. Abodeely
 32. Abdelati
 33. Abdiel
 34. Abdelhai
 35. Abdeltif
 36. Abdelaali
 37. Abdellali
 38. Abdall
 39. Abidali
 40. Abdiwali