Efternamn AbdellahiAtt veta mer om Abdellahi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdellahi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdellahi.

Abdellahi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdellahi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdellahi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdellahi

Visa karta över efternamnet Abdellahi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdellahi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdellahi, så att vi kan få exakt information om alla Abdellahi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdellahi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdellahi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdellahi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdellahi i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (25037)
 2. Algeriet Algeriet (363)
 3. Marocko Marocko (238)
 4. Frankrike Frankrike (52)
 5. Portugal Portugal (47)
 6. Spanien Spanien (29)
 7. Iran Iran (11)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 9. Kanada Kanada (4)
 10. Ghana Ghana (4)
 11. Sverige Sverige (4)
 12. Senegal Senegal (4)
 13. Tunisien Tunisien (4)
 14. Jemen Jemen (4)
 15. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 16. England England (2)
 17. Afghanistan Afghanistan (1)
 18. Belgien Belgien (1)
 19. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 20. Tyskland Tyskland (1)
 21. Italien Italien (1)
 22. Nigeria Nigeria (1)
 23. Somalia Somalia (1)
 24. Turkiet Turkiet (1)
 25. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdellahi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdellahi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdellahi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdellahi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdellahi. Detta beror på att efternamnet Abdellahi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdellahi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdellahi som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdellahi eller något av de liknande efternamnen till Abdellahi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdellahi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdellahi, men med en gemensam rot.

 1. Abdallahi
 2. Abdellah
 3. Abdellati
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abdellali
 8. Abdelahi
 9. Abdellawi
 10. Abdalahi
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellaoui
 18. Abdellatif
 19. Abdelli
 20. Abdelnabi
 21. Abdelrahim
 22. Abdillah
 23. Abdulahi
 24. Abdullah
 25. Abdullahu
 26. Abdollah
 27. Abdoulahi
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdelhai
 31. Abdellaziz
 32. Abdeluahid
 33. Abdelwahid
 34. Abdelgani
 35. Abdelbaki
 36. Abdelaati
 37. Abdelaali
 38. Abdelbaghi
 39. Abdoullahi
 40. Avdullahi