Efternamn AbdelelahAtt veta mer om Abdelelah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelelah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelelah.

Abdelelah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelelah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelelah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelelah

Visa karta över efternamnet Abdelelah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelelah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelelah, så att vi kan få exakt information om alla Abdelelah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelelah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelelah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelelah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelelah i världen

 1. Egypten Egypten (244)
 2. England England (1)
 3. Grekland Grekland (1)
 4. Marocko Marocko (1)
 5. Malaysia Malaysia (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 8. Sudan Sudan (1)
 9. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelelah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelelah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelelah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelelah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelelah har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelelah som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelelah eller något av de liknande efternamnen till Abdelelah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelelah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelelah, men med en gemensam rot.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdel-lah
 4. Abdel lah
 5. Abdallah
 6. Abdelah
 7. Abdella
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdullah
 11. Abdollah
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdelfetah
 15. Abdellilah
 16. Abdeallah
 17. Abd-allah
 18. Abdalla
 19. Abdallahi
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelfatah
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdellati
 27. Abdelli
 28. Abdelmalak
 29. Abdelsalam
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdollahi
 33. Abdulah
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdalah
 38. Abdelouahd
 39. Abdelhai
 40. Abduallah