Efternamn AbdeljalalAtt veta mer om Abdeljalal efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljalal ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljalal.

Abdeljalal efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljalal, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljalal är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljalal

Visa karta över efternamnet Abdeljalal

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljalal i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljalal, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljalal som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljalal efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljalal efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljalal är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljalal i världen

 1. Marocko Marocko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljalal runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljalal efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljalal är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljalal är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeljalal. Detta beror på att efternamnet Abdeljalal ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeljalal har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeljalal som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeljalal kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeljalal ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdeljalil
 2. Abdeljalak
 3. Abdelaal
 4. Abdeljawad
 5. Abdelmalak
 6. Abdelsalam
 7. Abdeldjalil
 8. Abdelkamal
 9. Abdelhalak
 10. Abdel aal
 11. Abdeljabar
 12. Abdel-salam
 13. Abdelali
 14. Abdelfatah
 15. Abdelhalim
 16. Abdelilah
 17. Abdeljaber
 18. Abdelkamel
 19. Abdella
 20. Abdellah
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdul-jalil
 27. Abdelelah
 28. Abdeljabbar
 29. Abdeljaouad
 30. Abdelillah
 31. Abdelhilah
 32. Abdalmalak
 33. Abdelwahad
 34. Abdelkhalak
 35. Abdel salam
 36. Abdul jalil
 37. Abdellilah
 38. Abdelaali
 39. Abdellali
 40. Abdulsalam