Efternamn AbdeldjalilAtt veta mer om Abdeldjalil efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeldjalil ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeldjalil.

Abdeldjalil efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeldjalil, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeldjalil är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeldjalil

Visa karta över efternamnet Abdeldjalil

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeldjalil i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeldjalil, så att vi kan få exakt information om alla Abdeldjalil som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeldjalil efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeldjalil efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeldjalil är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeldjalil i världen

 1. Algeriet Algeriet (418)
 2. Tchad Tchad (9)
 3. Frankrike Frankrike (2)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeldjalil runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeldjalil efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeldjalil är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeldjalil är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeldjalil när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeldjalil.

 1. Abdeljalil
 2. Abdul-jalil
 3. Abdeljalal
 4. Abdul jalil
 5. Abdelali
 6. Abdelhalim
 7. Abdelmalik
 8. Abdulkhalil
 9. Abdelkhalik
 10. Abdeljalak
 11. Abdelaali
 12. Abdellali
 13. Abdel halim
 14. Abdel-salam
 15. Abdelaal
 16. Abdelatif
 17. Abdelaziz
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhafid
 21. Abdelhakim
 22. Abdelhamid
 23. Abdeljaber
 24. Abdeljawad
 25. Abdelkamel
 26. Abdelkarim
 27. Abdelkhalek
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelli
 32. Abdellouli
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalak
 35. Abdelmalek
 36. Abdelmalki
 37. Abdelnabi
 38. Abdelrahim
 39. Abdelsalam
 40. Abdul-wakil