Efternamn Abdul-jalilAtt veta mer om Abdul-jalil efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-jalil ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-jalil.

Abdul-jalil efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-jalil, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-jalil är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-jalil

Visa karta över efternamnet Abdul-jalil

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-jalil i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-jalil, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-jalil som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-jalil efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-jalil efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-jalil är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-jalil i världen

 1. Bahrain Bahrain (73)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (30)
 3. Sudan Sudan (16)
 4. Filippinerna Filippinerna (14)
 5. Ghana Ghana (9)
 6. Kanada Kanada (8)
 7. Nigeria Nigeria (5)
 8. Kroatien Kroatien (4)
 9. Sverige Sverige (4)
 10. Skottland Skottland (3)
 11. Danmark Danmark (2)
 12. Frankrike Frankrike (2)
 13. Malaysia Malaysia (2)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Egypten Egypten (1)
 17. England England (1)
 18. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 19. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-jalil runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-jalil efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-jalil är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-jalil är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-jalil har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-jalil som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdul-jalil eller något av de liknande efternamnen till Abdul-jalil kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-jalil har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-jalil, men med en gemensam rot.

 1. Abdul jalil
 2. Abdul-wakil
 3. Abdulkhalil
 4. Abdeljalil
 5. Abdeldjalil
 6. Abdul-ali
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-karim
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-majid
 17. Abdul-qadir
 18. Abdul-rahim
 19. Abdul-rasul
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-salam
 22. Abdul-wahid
 23. Abdul-zahir
 24. Abdulmalik
 25. Abdul-latif
 26. Abdeljalal
 27. Abdul jaleel
 28. Abdul malik
 29. Abdul-malak
 30. Abdul halim
 31. Abdel-salam
 32. Abdelali
 33. Abdelhalim
 34. Abdelmalik
 35. Abdul-ahad
 36. Abdul-ghani
 37. Abdul-haqq
 38. Abdul-jabbar
 39. Abdul-rashid
 40. Abdul-samad