Efternamn Abdul-salamAtt veta mer om Abdul-salam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-salam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-salam.

Abdul-salam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-salam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-salam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-salam

Visa karta över efternamnet Abdul-salam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-salam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-salam, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-salam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-salam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-salam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-salam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-salam i världen

 1. Nigeria Nigeria (1393)
 2. Ghana Ghana (346)
 3. Egypten Egypten (122)
 4. England England (27)
 5. Irak Irak (16)
 6. Filippinerna Filippinerna (13)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 8. Kanada Kanada (3)
 9. Finland Finland (3)
 10. Danmark Danmark (2)
 11. Bulgarien Bulgarien (1)
 12. Bahrain Bahrain (1)
 13. Pakistan Pakistan (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 16. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-salam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-salam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-salam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-salam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-salam kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-salam ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-salam eller något av de liknande efternamnen till Abdul-salam kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-salam har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-salam, men med en gemensam rot.

 1. Abdel-salam
 2. Abdulsalam
 3. Abdelsalam
 4. Abdul-samad
 5. Abdel salam
 6. Abdul-malak
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-hakim
 9. Abdul-jalil
 10. Abdul-karim
 11. Abdul-rahim
 12. Abdul-sattar
 13. Abdul samad
 14. Abdul-ali
 15. Abdulsatar
 16. Abdul satar
 17. Abdul halim
 18. Abdel-sattar
 19. Abdelhalim
 20. Abdelmalak
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-baqi
 24. Abdul-basir
 25. Abdul-ghafar
 26. Abdul-hadi
 27. Abdul-hamid
 28. Abdul-haqq
 29. Abdul-jabbar
 30. Abdul-kareem
 31. Abdul-khaliq
 32. Abdul-majid
 33. Abdul-qadir
 34. Abdul-qayyum
 35. Abdul-rahman
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-raziq
 38. Abdul-razzaq
 39. Abdul-shakur
 40. Abdul-wadud