Efternamn Abdul-sattarAtt veta mer om Abdul-sattar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-sattar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-sattar.

Abdul-sattar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-sattar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-sattar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-sattar

Visa karta över efternamnet Abdul-sattar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-sattar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-sattar, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-sattar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-sattar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-sattar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-sattar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-sattar i världen

 1. Pakistan Pakistan (15)
 2. England England (5)
 3. Irak Irak (4)
 4. Kazakstan Kazakstan (4)
 5. Kanada Kanada (3)
 6. Egypten Egypten (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-sattar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-sattar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-sattar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-sattar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-sattar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-sattar. Detta beror på att efternamnet Abdul-sattar ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-sattar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-sattar.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-sattar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-sattar ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-sattar eller något av de liknande efternamnen till Abdul-sattar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-sattar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-sattar, men med en gemensam rot.

 1. Abdel-sattar
 2. Abdul sattar
 3. Abdel sattar
 4. Abdulsatar
 5. Abdul satar
 6. Abdul-jabbar
 7. Abdul-salam
 8. Abdul-samad
 9. Abdel-salam
 10. Abdelfattah
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-gafoor
 15. Abdul-ghafar
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rahman
 18. Abdul-razzaq
 19. Abdul-shakur
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdul-zahir
 22. Abduljabbar
 23. Abdul-latif
 24. Abdul jabbar
 25. Abdul samad
 26. Abdulsalam
 27. Abdul jabar
 28. Abdel fattah
 29. Abdel-fatah
 30. Abdul-malak
 31. Abdel-rahman
 32. Abdelfatah
 33. Abdelsalam
 34. Abdul-azeez
 35. Abdul-aziz
 36. Abdul-baqi
 37. Abdul-ghafoor
 38. Abdul-ghafur
 39. Abdul-hadi
 40. Abdul-hakim