Efternamn Abdul jabarAtt veta mer om Abdul jabar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul jabar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul jabar.

Abdul jabar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul jabar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul jabar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul jabar

Visa karta över efternamnet Abdul jabar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul jabar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul jabar, så att vi kan få exakt information om alla Abdul jabar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul jabar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul jabar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul jabar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul jabar i världen

 1. Pakistan Pakistan (14455)
 2. Filippinerna Filippinerna (83)
 3. Singapore Singapore (13)
 4. Malaysia Malaysia (11)
 5. Nigeria Nigeria (8)
 6. Sverige Sverige (8)
 7. Norge Norge (5)
 8. Sydafrika Sydafrika (4)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. Kanada Kanada (2)
 11. England England (2)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. Wales Wales (1)
 14. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul jabar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul jabar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul jabar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul jabar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul jabar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abdul jabar eller något av de liknande efternamnen till Abdul jabar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul jabar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul jabar, men med en gemensam rot.

 1. Abdul jabbar
 2. Abdul-jabbar
 3. Abduljabbar
 4. Abdul satar
 5. Abdeljabar
 6. Abdeljaber
 7. Abdeljabbar
 8. Abdul amir
 9. Abdul gadir
 10. Abdul samad
 11. Abdul sattar
 12. Abdul jalil
 13. Abdul hanan
 14. Abdulsatar
 15. Abdul nasir
 16. Abdul bari
 17. Abdul razaq
 18. Abdel abas
 19. Abdeljawad
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-basir
 23. Abdul-ghafar
 24. Abdul-jalil
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-salam
 27. Abdul-samad
 28. Abdul-sattar
 29. Abdul-zahir
 30. Abdulahad
 31. Abdulkadir
 32. Abdulnabi
 33. Abdulrab
 34. Abdeljalak
 35. Abdeljalal
 36. Abdul aziz
 37. Abdul majid
 38. Abdul rahman
 39. Abdul hamid
 40. Abdul razzaq