Efternamn Abdul razzaqAtt veta mer om Abdul razzaq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul razzaq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul razzaq.

Abdul razzaq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul razzaq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul razzaq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul razzaq

Visa karta över efternamnet Abdul razzaq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul razzaq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul razzaq, så att vi kan få exakt information om alla Abdul razzaq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul razzaq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul razzaq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul razzaq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul razzaq i världen

 1. Irak Irak (97090)
 2. Jemen Jemen (8566)
 3. Syrien Syrien (4171)
 4. Egypten Egypten (1251)
 5. Kuwait Kuwait (1234)
 6. Pakistan Pakistan (536)
 7. Afghanistan Afghanistan (502)
 8. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (449)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (442)
 10. Jordanien Jordanien (221)
 11. Maldiverna Maldiverna (195)
 12. Indien Indien (61)
 13. Libanon Libanon (29)
 14. Tunisien Tunisien (9)
 15. Sydafrika Sydafrika (9)
 16. Nigeria Nigeria (7)
 17. Oman Oman (7)
 18. England England (4)
 19. Thailand Thailand (4)
 20. Sverige Sverige (2)
 21. Brasilien Brasilien (1)
 22. Kanada Kanada (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul razzaq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul razzaq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul razzaq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul razzaq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul razzaq när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul razzaq.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul razzaq kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul razzaq ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul razzaq eller något av de liknande efternamnen till Abdul razzaq kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul razzaq har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul razzaq, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-razzaq
 2. Abdul razzag
 3. Abdul razaq
 4. Abdul-raziq
 5. Abdul rahman
 6. Abdulrazak
 7. Abdelraza
 8. Abdul-rahman
 9. Abdulrahman
 10. Abdul aziz
 11. Abdul jabbar
 12. Abdul azeez
 13. Abdul raheem
 14. Abdul samad
 15. Abdul sattar
 16. Abdul rauf
 17. Abdul hanan
 18. Abdul rahmaan
 19. Abdul hannan
 20. Abdul mannan
 21. Abdul satar
 22. Abdul haq
 23. Abdul jabar
 24. Abdel razek
 25. Abdul rasool
 26. Abdel rahman
 27. Abdel-rahman
 28. Abdelrahman
 29. Abdul-ahad
 30. Abdul-azeez
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-haqq
 33. Abdul-jabbar
 34. Abdul-rahim
 35. Abdul-rashid
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-salam
 38. Abdul-samad
 39. Abdul-sattar
 40. Abdul-wahhab