Efternamn Abdul raufAtt veta mer om Abdul rauf efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul rauf ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul rauf.

Abdul rauf efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul rauf, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul rauf är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul rauf

Visa karta över efternamnet Abdul rauf

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul rauf i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul rauf, så att vi kan få exakt information om alla Abdul rauf som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul rauf efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul rauf efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul rauf är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul rauf i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (769)
 2. Pakistan Pakistan (653)
 3. Nigeria Nigeria (599)
 4. Filippinerna Filippinerna (288)
 5. Indien Indien (50)
 6. England England (14)
 7. Maldiverna Maldiverna (6)
 8. Thailand Thailand (5)
 9. Malaysia Malaysia (4)
 10. Sverige Sverige (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Wales Wales (1)
 13. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul rauf runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul rauf efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul rauf är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul rauf är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul rauf genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul rauf. Detta beror på att efternamnet Abdul rauf ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul rauf har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul rauf som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdularuf
 2. Abdul-rasul
 3. Abdulrab
 4. Abdul latif
 5. Abdul bari
 6. Abdul razaq
 7. Abdul haq
 8. Abdul qawi
 9. Abdelraouf
 10. Abdelraza
 11. Abdul-baqi
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-raziq
 16. Abdul-wadud
 17. Abdula
 18. Abdulah
 19. Abdulahad
 20. Abdulahi
 21. Abdulai
 22. Abdulatif
 23. Abdulghani
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhaqq
 26. Abdulla
 27. Abdullah
 28. Abdullahi
 29. Abdullahu
 30. Abdullatif
 31. Abdulnabi
 32. Abdulrahim
 33. Abdul-latif
 34. Abdullaev
 35. Abdul aziz
 36. Abdul amir
 37. Abdul majid
 38. Abdul ghani
 39. Abdul rahman
 40. Abdul hamid