Efternamn AbdulrabAtt veta mer om Abdulrab efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulrab ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulrab.

Abdulrab efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulrab, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulrab är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulrab

Visa karta över efternamnet Abdulrab

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulrab i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulrab, så att vi kan få exakt information om alla Abdulrab som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulrab efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulrab efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulrab är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulrab i världen

 1. Jemen Jemen (24159)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (398)
 3. Kuwait Kuwait (77)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (55)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (35)
 6. Pakistan Pakistan (31)
 7. Indien Indien (21)
 8. England England (20)
 9. Qatar Qatar (19)
 10. Irak Irak (16)
 11. Ryssland Ryssland (12)
 12. Oman Oman (7)
 13. Malaysia Malaysia (3)
 14. Frankrike Frankrike (2)
 15. Sverige Sverige (2)
 16. Ukraina Ukraina (2)
 17. Brasilien Brasilien (1)
 18. Marocko Marocko (1)
 19. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulrab runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulrab efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulrab är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulrab är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulrab genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulrab har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulrab som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdulrab eller något av de liknande efternamnen till Abdulrab kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulrab har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulrab, men med en gemensam rot.

 1. Abdula
 2. Abdulah
 3. Abdulai
 4. Abdulla
 5. Abdullah
 6. Abdulnabi
 7. Abdulian
 8. Abdulan
 9. Abdala
 10. Abdalla
 11. Abdallah
 12. Abdela
 13. Abdelaal
 14. Abdelah
 15. Abdelhak
 16. Abdelhay
 17. Abdella
 18. Abdellah
 19. Abdelnabi
 20. Abdelraza
 21. Abdilla
 22. Abdillah
 23. Abdola
 24. Abdul
 25. Abdulahad
 26. Abdulahi
 27. Abdularuf
 28. Abdulhadi
 29. Abdulhaqq
 30. Abdullahi
 31. Abdullahu
 32. Abdulle
 33. Abdulrahim
 34. Abdollah
 35. Abdalah
 36. Abdullaev
 37. Abdelhai
 38. Abduallah
 39. Abdelhaq
 40. Aabdullah