Efternamn AbdulhaqqAtt veta mer om Abdulhaqq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulhaqq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulhaqq.

Abdulhaqq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulhaqq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulhaqq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulhaqq

Visa karta över efternamnet Abdulhaqq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulhaqq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulhaqq, så att vi kan få exakt information om alla Abdulhaqq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulhaqq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulhaqq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulhaqq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulhaqq i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (79)
 2. Nigeria Nigeria (24)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (9)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulhaqq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulhaqq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulhaqq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulhaqq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulhaqq har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulhaqq som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulhaqq kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulhaqq ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdulhaqq eller något av de liknande efternamnen till Abdulhaqq kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulhaqq har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulhaqq, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-haqq
 2. Abdulhadi
 3. Abdelhaq
 4. Abdul haq
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhady
 7. Abdelhak
 8. Abdelhay
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-hadi
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulahad
 14. Abdulahi
 15. Abdulai
 16. Abdulghani
 17. Abdulhakim
 18. Abdulhamid
 19. Abdulla
 20. Abdullah
 21. Abdullahi
 22. Abdullahu
 23. Abdulnabi
 24. Abdulrab
 25. Abdullaev
 26. Abdelhai
 27. Abdulian
 28. Abdulhanan
 29. Abdullha
 30. Abdul-ali
 31. Abdulaev
 32. Abdulahu
 33. Abdulan
 34. Abdulbaki
 35. Abdala
 36. Abdalahe
 37. Abdalahi
 38. Abdalla
 39. Abdallah
 40. Abdallahi