Efternamn AbdulanAtt veta mer om Abdulan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulan.

Abdulan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulan

Visa karta över efternamnet Abdulan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulan, så att vi kan få exakt information om alla Abdulan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulan i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (19)
 2. Sudan Sudan (4)
 3. Pakistan Pakistan (3)
 4. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 5. England England (1)
 6. Indonesien Indonesien (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. Ryssland Ryssland (1)
 9. Rwanda Rwanda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulan. Detta beror på att efternamnet Abdulan ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulan.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulan kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulan ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdulan eller något av de liknande efternamnen till Abdulan kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulan har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulan, men med en gemensam rot.

 1. Abdula
 2. Abdulah
 3. Abdulai
 4. Abdulian
 5. Abdala
 6. Abdela
 7. Abdelah
 8. Abdola
 9. Abdul
 10. Abdulahi
 11. Abdulla
 12. Abdullah
 13. Abdulle
 14. Abdulrab
 15. Abdalah
 16. Abdulov
 17. Abdalat
 18. Abdulaev
 19. Abduli
 20. Abdule
 21. Abdila
 22. Abdulahu
 23. Abdoula
 24. Abdull
 25. Abdalahe
 26. Abdalahi
 27. Abdali
 28. Abdalla
 29. Abdallah
 30. Abdel
 31. Abdelaal
 32. Abdelali
 33. Abdelhak
 34. Abdelhay
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdelli
 38. Abdill
 39. Abdilla
 40. Abdillah