Efternamn AbduleAtt veta mer om Abdule efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdule ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdule.

Abdule efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdule, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdule är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdule

Visa karta över efternamnet Abdule

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdule i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdule, så att vi kan få exakt information om alla Abdule som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdule efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdule efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdule är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdule i världen

 1. Somalia Somalia (7156)
 2. Etiopien Etiopien (2415)
 3. Indien Indien (113)
 4. Kenya Kenya (109)
 5. Sverige Sverige (76)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (40)
 7. England England (15)
 8. Nigeria Nigeria (15)
 9. Danmark Danmark (10)
 10. Norge Norge (10)
 11. Qatar Qatar (9)
 12. Kanada Kanada (8)
 13. Nederländerna Nederländerna (7)
 14. Tyskland Tyskland (6)
 15. Kamerun Kamerun (5)
 16. Malaysia Malaysia (4)
 17. Finland Finland (3)
 18. Indonesien Indonesien (3)
 19. Australien Australien (2)
 20. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 21. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 22. Schweiz Schweiz (1)
 23. Ghana Ghana (1)
 24. Irland Irland (1)
 25. Liberia Liberia (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)
 27. Uganda Uganda (1)
 28. Sydafrika Sydafrika (1)
 29. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdule runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdule efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdule är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdule är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdule genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdule när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdule.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdule kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdule ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdule eller något av de liknande efternamnen till Abdule kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdule har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdule, men med en gemensam rot.

 1. Abdul
 2. Abdula
 3. Abdulle
 4. Abduli
 5. Abdile
 6. Abdull
 7. Abdala
 8. Abdali
 9. Abdel
 10. Abdela
 11. Abdill
 12. Abdille
 13. Abdola
 14. Abdoul
 15. Abdulah
 16. Abdulai
 17. Abdulla
 18. Abedul
 19. Abdaly
 20. Abdoulie
 21. Abdil
 22. Abdall
 23. Abdal
 24. Abdulov
 25. Abdoli
 26. Abdulaev
 27. Abduloev
 28. Abdyli
 29. Avduli
 30. Abdila
 31. Abdol
 32. Abdoula
 33. Abdeli
 34. Abdulan
 35. Abadal
 36. Abdalahe
 37. Abdalla
 38. Abdelah
 39. Abdella
 40. Abdelli