Efternamn AbedulAtt veta mer om Abedul efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abedul ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abedul.

Abedul efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abedul, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abedul är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abedul

Visa karta över efternamnet Abedul

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abedul i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abedul, så att vi kan få exakt information om alla Abedul som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abedul efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abedul efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abedul är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abedul i världen

 1. Spanien Spanien (43)
 2. Venezuela Venezuela (9)
 3. Indien Indien (4)
 4. Indonesien Indonesien (2)
 5. England England (1)
 6. Kuwait Kuwait (1)
 7. Libanon Libanon (1)
 8. Mexiko Mexiko (1)
 9. Ryssland Ryssland (1)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abedul runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abedul efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abedul är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abedul är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abedul. Detta beror på att efternamnet Abedul ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abedul när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abedul.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abedul kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abedul ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abedul eller något av de liknande efternamnen till Abedul kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abedul har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abedul, men med en gemensam rot.

 1. Abdul
 2. Abadal
 3. Abdel
 4. Abdoul
 5. Abdula
 6. Abdil
 7. Abidal
 8. Abdal
 9. Abetel
 10. Abduli
 11. Abdule
 12. Abdol
 13. Abdull
 14. Abatal
 15. Abdala
 16. Abdali
 17. Abdela
 18. Abdill
 19. Abdola
 20. Abdool
 21. Abdulah
 22. Abdulai
 23. Abdulla
 24. Abdulle
 25. Abedillo
 26. Abdaly
 27. Abdiel
 28. Apadula
 29. Abdall
 30. Abidali
 31. Abidaly
 32. Abdulov
 33. Abdoli
 34. Abdyli
 35. Abdile
 36. Avduli
 37. Abdila
 38. Abdoula
 39. Abdeli
 40. Abd el