Efternamn AbdielAtt veta mer om Abdiel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiel.

Abdiel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiel

Visa karta över efternamnet Abdiel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiel, så att vi kan få exakt information om alla Abdiel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiel i världen

 1. Tanzania Tanzania (160)
 2. Nigeria Nigeria (62)
 3. Israel Israel (39)
 4. Indonesien Indonesien (10)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 6. Panama Panama (4)
 7. Tchad Tchad (4)
 8. Mexiko Mexiko (3)
 9. Australien Australien (2)
 10. Brasilien Brasilien (2)
 11. Indien Indien (2)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Guatemala Guatemala (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)
 17. Sverige Sverige (1)
 18. Saint Vincent och Grenadinerna Saint Vincent och Grenadinerna (1)
 19. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdiel. Detta beror på att efternamnet Abdiel ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdiel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdiel som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdiel eller något av de liknande efternamnen till Abdiel kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdiel har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdiel, men med en gemensam rot.

 1. Abdel
 2. Abdill
 3. Abdil
 4. Abd el
 5. Abdela
 6. Abdilla
 7. Abdille
 8. Abdool
 9. Abdoul
 10. Abdul
 11. Abdall
 12. Abdal
 13. Abetel
 14. Abdile
 15. Abdila
 16. Abdol
 17. Abdull
 18. Abdeli
 19. Abadal
 20. Abadilla
 21. Abatal
 22. Abdala
 23. Abdali
 24. Abdalla
 25. Abdelah
 26. Abdella
 27. Abdelli
 28. Abdillah
 29. Abdola
 30. Abdula
 31. Abdulla
 32. Abdulle
 33. Abedillo
 34. Abedul
 35. Abodeely
 36. Afdahl
 37. Abdaly
 38. Abidal
 39. Abdiwali
 40. Abdoli