Efternamn AbdallAtt veta mer om Abdall efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdall ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdall.

Abdall efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdall, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdall är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdall

Visa karta över efternamnet Abdall

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdall i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdall, så att vi kan få exakt information om alla Abdall som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdall efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdall efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdall är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdall i världen

 1. Sudan Sudan (8120)
 2. Egypten Egypten (1983)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (278)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. England England (6)
 7. Polen Polen (5)
 8. Tanzania Tanzania (5)
 9. Libyen Libyen (4)
 10. Brasilien Brasilien (3)
 11. Jemen Jemen (2)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Österrike Österrike (2)
 14. Kanada Kanada (2)
 15. Mauretanien Mauretanien (2)
 16. Pakistan Pakistan (2)
 17. Uganda Uganda (2)
 18. Bahrain Bahrain (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Frankrike Frankrike (1)
 21. Irland Irland (1)
 22. Jordanien Jordanien (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Marocko Marocko (1)
 25. Nigeria Nigeria (1)
 26. Norge Norge (1)
 27. Rumänien Rumänien (1)
 28. Somalia Somalia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdall runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdall efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdall är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdall är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdall. Detta beror på att efternamnet Abdall ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdall när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdall.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdall kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdall ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdala
 2. Abdali
 3. Abdalla
 4. Abdill
 5. Abdaly
 6. Abdal
 7. Abdull
 8. Abadal
 9. Abdallah
 10. Abdel
 11. Abdela
 12. Abdella
 13. Abdelli
 14. Abdilla
 15. Abdille
 16. Abdola
 17. Abdool
 18. Abdoul
 19. Abdul
 20. Abdula
 21. Abdulla
 22. Abdulle
 23. Afdahl
 24. Abdalah
 25. Abdiel
 26. Abdil
 27. Abidal
 28. Abidali
 29. Abidaly
 30. Abdoli
 31. Abdalat
 32. Abdyli
 33. Abduli
 34. Abdule
 35. Abdile
 36. Abdila
 37. Abdol
 38. Avdala
 39. Abdylla
 40. Abdeli