Efternamn AbdolaAtt veta mer om Abdola efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdola ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdola.

Abdola efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdola, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdola är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdola

Visa karta över efternamnet Abdola

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdola i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdola, så att vi kan få exakt information om alla Abdola som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdola efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdola efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdola är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdola i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (89)
 2. Frankrike Frankrike (45)
 3. Spanien Spanien (21)
 4. Iran Iran (6)
 5. Indonesien Indonesien (5)
 6. Pakistan Pakistan (4)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 8. Norge Norge (3)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 10. Sverige Sverige (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Bulgarien Bulgarien (1)
 13. England England (1)
 14. Kazakstan Kazakstan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdola runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdola efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdola är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdola är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdola genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdola när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdola.

Att avgöra om efternamnet Abdola eller något av de liknande efternamnen till Abdola kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdola har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdola, men med en gemensam rot.

 1. Abdala
 2. Abdela
 3. Abdula
 4. Abdoli
 5. Abdila
 6. Abdol
 7. Abdoula
 8. Abdali
 9. Abdalla
 10. Abdel
 11. Abdelah
 12. Abdella
 13. Abdill
 14. Abdilla
 15. Abdool
 16. Abdoul
 17. Abdul
 18. Abdulah
 19. Abdulai
 20. Abdulla
 21. Abdollah
 22. Abdalah
 23. Abdaly
 24. Abdil
 25. Abdall
 26. Abdal
 27. Abdalat
 28. Abdyli
 29. Abduli
 30. Abdule
 31. Abdile
 32. Avdala
 33. Abdylla
 34. Abdull
 35. Abdeli
 36. Abdulan
 37. Abadal
 38. Abadilla
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi