Efternamn AbdalyAtt veta mer om Abdaly efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdaly ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdaly.

Abdaly efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdaly, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdaly är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdaly

Visa karta över efternamnet Abdaly

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdaly i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdaly, så att vi kan få exakt information om alla Abdaly som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdaly efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdaly efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdaly är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdaly i världen

 1. Irak Irak (75984)
 2. Jemen Jemen (238)
 3. Kuwait Kuwait (202)
 4. Kazakstan Kazakstan (18)
 5. Kirgizistan Kirgizistan (10)
 6. Egypten Egypten (9)
 7. Tunisien Tunisien (6)
 8. Australien Australien (4)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 10. Norge Norge (2)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Danmark Danmark (1)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. Frankrike Frankrike (1)
 15. Iran Iran (1)
 16. Jordanien Jordanien (1)
 17. Marocko Marocko (1)
 18. Pakistan Pakistan (1)
 19. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdaly runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdaly efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdaly är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdaly är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdaly genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdaly när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdaly.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdaly har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdaly som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdaly kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdaly ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdala
 2. Abdali
 3. Abdall
 4. Abdal
 5. Abidaly
 6. Abadal
 7. Abdalla
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdill
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdalah
 15. Abdil
 16. Abidal
 17. Abidali
 18. Abdoli
 19. Abdalat
 20. Abdyli
 21. Abduli
 22. Abdule
 23. Abdile
 24. Abdila
 25. Abdol
 26. Avdala
 27. Abdull
 28. Abdeli
 29. Abatal
 30. Abdalahe
 31. Abdalahi
 32. Abdallah
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdelhay
 36. Abdella
 37. Abdelli
 38. Abdilla
 39. Abdille
 40. Abdool