Efternamn AbatalAtt veta mer om Abatal efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatal ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatal.

Abatal efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatal, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatal är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatal

Visa karta över efternamnet Abatal

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatal i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatal, så att vi kan få exakt information om alla Abatal som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatal efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatal efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatal är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatal i världen

 1. Marocko Marocko (443)
 2. Niger Niger (27)
 3. Nigeria Nigeria (24)
 4. Spanien Spanien (23)
 5. Iran Iran (16)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 7. Sverige Sverige (2)
 8. Frankrike Frankrike (1)
 9. Indien Indien (1)
 10. Mexiko Mexiko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatal runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatal efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatal är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatal är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abadal
 2. Abidal
 3. Abdal
 4. Abetel
 5. Abatelli
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdel
 9. Abdill
 10. Abdool
 11. Abdoul
 12. Abdul
 13. Abedul
 14. Abdalah
 15. Abdaly
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdall
 19. Abidali
 20. Abidaly
 21. Abdalat
 22. Aviytal
 23. Abutalib
 24. Abdol
 25. Abdull
 26. Abd el
 27. Aptel
 28. Abadalalh
 29. Abadilla
 30. Abdalahe
 31. Abdalahi
 32. Abdalla
 33. Abdallah
 34. Abdela
 35. Abdelaal
 36. Abdelah
 37. Abdelali
 38. Abdella
 39. Abdelli
 40. Abdilla