Efternamn AbdalahiAtt veta mer om Abdalahi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalahi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalahi.

Abdalahi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalahi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalahi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalahi

Visa karta över efternamnet Abdalahi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalahi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalahi, så att vi kan få exakt information om alla Abdalahi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalahi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalahi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalahi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalahi i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (105)
 2. Niger Niger (70)
 3. Spanien Spanien (27)
 4. Nigeria Nigeria (24)
 5. Iran Iran (17)
 6. Algeriet Algeriet (3)
 7. Italien Italien (1)
 8. Kenya Kenya (1)
 9. Mali Mali (1)
 10. Somalia Somalia (1)
 11. Tanzania Tanzania (1)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalahi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalahi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalahi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalahi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdalahi. Detta beror på att efternamnet Abdalahi ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdalahi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdalahi som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdalahe
 2. Abdallahi
 3. Abdulahi
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdallah
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdellahi
 12. Abdillahi
 13. Abdollahi
 14. Abdulah
 15. Abdulai
 16. Abdullahi
 17. Abdoulahi
 18. Abdelati
 19. Abdalaah
 20. Abdalat
 21. Abdulahu
 22. Abdalnabi
 23. Abadalalh
 24. Abd-allah
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdela
 28. Abdelaal
 29. Abdelatif
 30. Abdelaziz
 31. Abdelhadi
 32. Abdellah
 33. Abdellati
 34. Abdelli
 35. Abdelnabi
 36. Abdelrahim
 37. Abdillah
 38. Abdola
 39. Abdula
 40. Abdulahad