Efternamn AbdalaahAtt veta mer om Abdalaah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalaah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalaah.

Abdalaah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalaah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalaah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalaah

Visa karta över efternamnet Abdalaah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalaah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalaah, så att vi kan få exakt information om alla Abdalaah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalaah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalaah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalaah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalaah i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (6070)
 2. Egypten Egypten (244)
 3. Tanzania Tanzania (16)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 5. Brasilien Brasilien (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalaah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalaah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalaah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalaah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdalaah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdalaah.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdalaah har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdalaah som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdalaah kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdalaah ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdalaah eller något av de liknande efternamnen till Abdalaah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdalaah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdalaah, men med en gemensam rot.

 1. Abdallah
 2. Abdalah
 3. Abadalalh
 4. Abd-allah
 5. Abdala
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdalla
 9. Abdallahi
 10. Abdelaal
 11. Abdelah
 12. Abdellah
 13. Abdillah
 14. Abdulah
 15. Abdullah
 16. Abdollah
 17. Abduallah
 18. Abd allah
 19. Abdalat
 20. Abdeallah
 21. Abdali
 22. Abdela
 23. Abdelali
 24. Abdelfatah
 25. Abdelhak
 26. Abdelhay
 27. Abdelilah
 28. Abdella
 29. Abdellahi
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdola
 33. Abdollahi
 34. Abdula
 35. Abdulahad
 36. Abdulahi
 37. Abdulai
 38. Abdulla
 39. Abdullahi
 40. Abdullahu