Efternamn AbdelaliAtt veta mer om Abdelali efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelali ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelali.

Abdelali efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelali, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelali är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelali

Visa karta över efternamnet Abdelali

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelali i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelali, så att vi kan få exakt information om alla Abdelali som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelali efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelali efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelali är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelali i världen

 1. Algeriet Algeriet (5179)
 2. Marocko Marocko (4564)
 3. Tunisien Tunisien (199)
 4. Spanien Spanien (48)
 5. Frankrike Frankrike (32)
 6. Belgien Belgien (25)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (18)
 8. Kanada Kanada (13)
 9. Nederländerna Nederländerna (5)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 11. Tyskland Tyskland (4)
 12. Kuwait Kuwait (4)
 13. Italien Italien (2)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Egypten Egypten (1)
 16. England England (1)
 17. Skottland Skottland (1)
 18. Indien Indien (1)
 19. Libyen Libyen (1)
 20. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 21. Sverige Sverige (1)
 22. Syrien Syrien (1)
 23. Amerikanska Jungfruöarna Amerikanska Jungfruöarna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelali runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelali efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelali är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelali är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelali genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelali. Detta beror på att efternamnet Abdelali ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelali när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelali.

 1. Abdelli
 2. Abdelati
 3. Abdelaali
 4. Abdellali
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdali
 8. Abdela
 9. Abdelaal
 10. Abdelah
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdelhalim
 15. Abdella
 16. Abdellahi
 17. Abdellati
 18. Abdelmalik
 19. Abdelmalki
 20. Abdelnabi
 21. Abdulahi
 22. Abdulai
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdelgani
 26. Abdelasis
 27. Abdelbaki
 28. Abdeladim
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdul-ali
 32. Abdiwali
 33. Abdi ali
 34. Abdelbari
 35. Abdelaoui
 36. Abdeli
 37. Abidelli
 38. Abdellawi
 39. Abdelazid
 40. Abadalalh