Efternamn AbdelganiAtt veta mer om Abdelgani efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelgani ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelgani.

Abdelgani efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelgani, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelgani är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelgani

Visa karta över efternamnet Abdelgani

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelgani i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelgani, så att vi kan få exakt information om alla Abdelgani som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelgani efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelgani efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelgani är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelgani i världen

 1. Egypten Egypten (275)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 3. Sudan Sudan (9)
 4. Ryssland Ryssland (8)
 5. Qatar Qatar (6)
 6. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 7. Spanien Spanien (3)
 8. Jordanien Jordanien (2)
 9. Sverige Sverige (2)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 11. Algeriet Algeriet (2)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. England England (1)
 14. Israel Israel (1)
 15. Libyen Libyen (1)
 16. Marocko Marocko (1)
 17. Tunisien Tunisien (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Amerikanska Jungfruöarna Amerikanska Jungfruöarna (1)
 20. Australien Australien (1)
 21. Kanada Kanada (1)
 22. Colombia Colombia (1)
 23. Tyskland Tyskland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelgani runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelgani efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelgani är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelgani är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelgani har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelgani som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelgani kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelgani ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelgani eller något av de liknande efternamnen till Abdelgani kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelgani har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelgani, men med en gemensam rot.

 1. Abdelghani
 2. Abdelali
 3. Abdelhadi
 4. Abdellahi
 5. Abdellati
 6. Abdelnabi
 7. Abdulghani
 8. Abdelgadir
 9. Abdelati
 10. Abdelhai
 11. Abdelhanin
 12. Abdelbaki
 13. Abdelaati
 14. Abdelaali
 15. Abdellali
 16. Abdelahi
 17. Abdel ghani
 18. Abdelrhani
 19. Abdelbari
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelhady
 29. Abdelhafid
 30. Abdelhak
 31. Abdelhakim
 32. Abdelhalim
 33. Abdelhamid
 34. Abdelhay
 35. Abdelkarim
 36. Abdella
 37. Abdellah
 38. Abdellaoui
 39. Abdellatif
 40. Abdelli