Efternamn AbdelahiAtt veta mer om Abdelahi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelahi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelahi.

Abdelahi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelahi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelahi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelahi

Visa karta över efternamnet Abdelahi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelahi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelahi, så att vi kan få exakt information om alla Abdelahi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelahi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelahi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelahi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelahi i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (759)
 2. Etiopien Etiopien (25)
 3. Egypten Egypten (9)
 4. Spanien Spanien (7)
 5. Algeriet Algeriet (4)
 6. Iran Iran (3)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 8. Somalia Somalia (1)
 9. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelahi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelahi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelahi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelahi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelahi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelahi. Detta beror på att efternamnet Abdelahi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelahi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelahi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelahi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelahi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelahi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelahi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdalahi
 2. Abdelah
 3. Abdelali
 4. Abdellahi
 5. Abdulahi
 6. Abdelati
 7. Abdalahe
 8. Abdallahi
 9. Abdela
 10. Abdelaal
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdellah
 15. Abdellati
 16. Abdelli
 17. Abdelnabi
 18. Abdelrahim
 19. Abdillahi
 20. Abdollahi
 21. Abdulah
 22. Abdulai
 23. Abdullahi
 24. Abdoulahi
 25. Abdalah
 26. Abdelhai
 27. Abdeluahid
 28. Abdelwahid
 29. Abdelgani
 30. Abdelasis
 31. Abdelbaki
 32. Abdeladim
 33. Abdelaati
 34. Abdelazis
 35. Abdelaali
 36. Abdelbaghi
 37. Abdellali
 38. Abdelbari
 39. Abdulahu
 40. Abdelaoui