Efternamn AbdelaatiAtt veta mer om Abdelaati efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelaati ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelaati.

Abdelaati efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelaati, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelaati är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelaati

Visa karta över efternamnet Abdelaati

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelaati i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelaati, så att vi kan få exakt information om alla Abdelaati som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelaati efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelaati efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelaati är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelaati i världen

 1. Marocko Marocko (136)
 2. Tunisien Tunisien (4)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 4. Thailand Thailand (2)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 6. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. England England (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 11. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelaati runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelaati efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelaati är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelaati är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelaati. Detta beror på att efternamnet Abdelaati ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelaati har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelaati som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelaati kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelaati ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdellati
 2. Abdelati
 3. Abdelaali
 4. Abdelaal
 5. Abdelali
 6. Abdelatif
 7. Abdelhadi
 8. Abdellahi
 9. Abdellatif
 10. Abdelnabi
 11. Abdelhai
 12. Abdelgani
 13. Abdelaaziz
 14. Abdelbaki
 15. Abdellali
 16. Abdelahi
 17. Abdelbari
 18. Abdelaoui
 19. Abdellawi
 20. Abdalahi
 21. Abdallahi
 22. Abdela
 23. Abdelah
 24. Abdelaziz
 25. Abdelfatah
 26. Abdelghani
 27. Abdelhady
 28. Abdelhafid
 29. Abdelhak
 30. Abdelhakim
 31. Abdelhalim
 32. Abdelhamid
 33. Abdelhay
 34. Abdelkarim
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdellaoui
 38. Abdelli
 39. Abdelmajid
 40. Abdelmalik