Efternamn AbdellawiAtt veta mer om Abdellawi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdellawi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdellawi.

Abdellawi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdellawi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdellawi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdellawi

Visa karta över efternamnet Abdellawi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdellawi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdellawi, så att vi kan få exakt information om alla Abdellawi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdellawi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdellawi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdellawi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdellawi i världen

 1. Tunisien Tunisien (4)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdellawi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdellawi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdellawi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdellawi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdellawi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdellawi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdellawi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdellawi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdellawi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdellawi eller något av de liknande efternamnen till Abdellawi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdellawi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdellawi, men med en gemensam rot.

 1. Abdellahi
 2. Abdellati
 3. Abdellali
 4. Abdallahi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdella
 8. Abdellah
 9. Abdellaoui
 10. Abdellatif
 11. Abdelli
 12. Abdelnabi
 13. Abdillahi
 14. Abdollahi
 15. Abdullahi
 16. Abdelati
 17. Abdelhai
 18. Abdellaziz
 19. Abdelgani
 20. Abdelbaki
 21. Abdelaati
 22. Abdelaali
 23. Abdelahi
 24. Abdelloui
 25. Abdelbari
 26. Abdalahi
 27. Abdalla
 28. Abdallah
 29. Abdallaoui
 30. Abdela
 31. Abdelaal
 32. Abdelah
 33. Abdelatif
 34. Abdelaziz
 35. Abdelghani
 36. Abdelhady
 37. Abdelhafid
 38. Abdelhak
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim