Efternamn AbdelhafidAtt veta mer om Abdelhafid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhafid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhafid.

Abdelhafid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhafid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhafid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhafid

Visa karta över efternamnet Abdelhafid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhafid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhafid, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhafid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhafid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhafid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhafid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhafid i världen

 1. Algeriet Algeriet (1316)
 2. Marocko Marocko (885)
 3. Spanien Spanien (10)
 4. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (5)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 6. Kanada Kanada (2)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. England England (2)
 9. Angola Angola (1)
 10. Belgien Belgien (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 15. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhafid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhafid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhafid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhafid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelhafid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abdelhamid
 2. Abdelhafidi
 3. Abdelhadi
 4. Abdelhakim
 5. Abdelhalim
 6. Abdelmajid
 7. Abdulhamid
 8. Abdelmayid
 9. Abdelhai
 10. Abdeluahid
 11. Abdelwahid
 12. Abdelhamed
 13. Abdelhanin
 14. Abdelhabib
 15. Abdel hamid
 16. Abdelmagid
 17. Abdelazid
 18. Abdelali
 19. Abdelatif
 20. Abdelaziz
 21. Abdelghani
 22. Abdelhady
 23. Abdelhak
 24. Abdelhay
 25. Abdeljawad
 26. Abdelkarim
 27. Abdellahi
 28. Abdellati
 29. Abdellatif
 30. Abdelmalik
 31. Abdelnabi
 32. Abdelrahim
 33. Abdelsayed
 34. Abdul-hamid
 35. Abdulhadi
 36. Abdulhakim
 37. Abdel-wahid
 38. Abdelgadir
 39. Abdel-hadi
 40. Abdelati