Efternamn AbdelmagidAtt veta mer om Abdelmagid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelmagid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelmagid.

Abdelmagid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelmagid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelmagid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelmagid

Visa karta över efternamnet Abdelmagid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelmagid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelmagid, så att vi kan få exakt information om alla Abdelmagid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelmagid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelmagid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelmagid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelmagid i världen

 1. Sudan Sudan (16800)
 2. Egypten Egypten (1068)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (636)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (89)
 5. Qatar Qatar (62)
 6. Kanada Kanada (23)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (13)
 8. England England (11)
 9. Oman Oman (10)
 10. Sverige Sverige (4)
 11. Tunisien Tunisien (4)
 12. Frankrike Frankrike (2)
 13. Thailand Thailand (2)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Schweiz Schweiz (1)
 16. Skottland Skottland (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Japan Japan (1)
 20. Kuwait Kuwait (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Filippinerna Filippinerna (1)
 23. Ukraina Ukraina (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelmagid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelmagid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelmagid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelmagid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelmagid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelmagid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelmagid som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelmagid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelmagid ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelmagid eller något av de liknande efternamnen till Abdelmagid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelmagid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelmagid, men med en gemensam rot.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelhafid
 4. Abdelhamid
 5. Abdelmalik
 6. Abdelmadjid
 7. Abdeluahid
 8. Abdelwahid
 9. Abdelmjid
 10. Abdelazid
 11. Abdelali
 12. Abdelatif
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkarim
 19. Abdellahi
 20. Abdellati
 21. Abdellatif
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmalek
 24. Abdelmalki
 25. Abdelmanje
 26. Abdelnabi
 27. Abdelrahim
 28. Abdelsayed
 29. Abdul-majid
 30. Abdulhamid
 31. Abdulmalik
 32. Abdel-wahid
 33. Abdelgadir
 34. Abdelati
 35. Abdeljalil
 36. Abdelhai
 37. Abdellaziz
 38. Abdelmonim
 39. Abdelwahad
 40. Abdelgani