Efternamn AbdelwahadAtt veta mer om Abdelwahad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelwahad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelwahad.

Abdelwahad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelwahad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelwahad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelwahad

Visa karta över efternamnet Abdelwahad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelwahad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelwahad, så att vi kan få exakt information om alla Abdelwahad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelwahad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelwahad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelwahad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelwahad i världen

 1. Algeriet Algeriet (5)
 2. Egypten Egypten (1)
 3. Marocko Marocko (1)
 4. Qatar Qatar (1)
 5. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 6. Sverige Sverige (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelwahad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelwahad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelwahad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelwahad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelwahad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelwahad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelwahad.

 1. Abdelwahab
 2. Abdelwahid
 3. Abdelwahed
 4. Abdeljawad
 5. Abdul-ahad
 6. Abdulahad
 7. Abdel-wahab
 8. Abdel-wahid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelouahad
 11. Abdel wahid
 12. Abdel wahab
 13. Abdeluahed
 14. Abdulwahab
 15. Abdalwahab
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelfatah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhak
 23. Abdelhamid
 24. Abdelhay
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmalak
 29. Abdelouahab
 30. Abdelouahed
 31. Abdelrahim
 32. Abdelrahman
 33. Abdelraza
 34. Abdelsalam
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-wahid
 37. Abdel-hadi
 38. Abdeljaouad
 39. Abdelouahd
 40. Abdelmayid