Efternamn Abdel-wahabAtt veta mer om Abdel-wahab efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel-wahab ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel-wahab.

Abdel-wahab efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel-wahab, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel-wahab är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel-wahab

Visa karta över efternamnet Abdel-wahab

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel-wahab i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel-wahab, så att vi kan få exakt information om alla Abdel-wahab som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel-wahab efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel-wahab efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel-wahab är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel-wahab i världen

 1. Egypten Egypten (2288)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (27)
 4. Sudan Sudan (16)
 5. England England (13)
 6. Kanada Kanada (7)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 8. Tchad Tchad (4)
 9. Schweiz Schweiz (2)
 10. Tyskland Tyskland (2)
 11. Danmark Danmark (2)
 12. Österrike Österrike (1)
 13. Frankrike Frankrike (1)
 14. Nordirland Nordirland (1)
 15. Skottland Skottland (1)
 16. Irland Irland (1)
 17. Irak Irak (1)
 18. Jordanien Jordanien (1)
 19. Libanon Libanon (1)
 20. Nederländerna Nederländerna (1)
 21. Oman Oman (1)
 22. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel-wahab runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel-wahab efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel-wahab är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel-wahab är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel-wahab genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel-wahab när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel-wahab.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdel-wahab har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdel-wahab som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdel-wahab eller något av de liknande efternamnen till Abdel-wahab kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel-wahab har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel-wahab, men med en gemensam rot.

 1. Abdelwahab
 2. Abdel wahab
 3. Abdelouahab
 4. Abdul-wahhab
 5. Abdel-wahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdulwahab
 8. Abdalwahab
 9. Abd el wahab
 10. Abdel-rahman
 11. Abdel-salam
 12. Abdul-ahad
 13. Abdul-wahid
 14. Abdel-zahra
 15. Abdelwahid
 16. Abdelouahad
 17. Abdelouahhab
 18. Abdelwahed
 19. Abdel wahid
 20. Abdelouhab
 21. Abdeloihab
 22. Abdel sahib
 23. Abdel-fatah
 24. Abdel-lah
 25. Abdel-sattar
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelfatah
 29. Abdelhak
 30. Abdelhay
 31. Abdelilah
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelouahed
 37. Abdelrahim
 38. Abdelrahman
 39. Abdelraza
 40. Abdelsalam