Efternamn Abd el wahabAtt veta mer om Abd el wahab efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd el wahab ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd el wahab.

Abd el wahab efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd el wahab, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd el wahab är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd el wahab

Visa karta över efternamnet Abd el wahab

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd el wahab i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd el wahab, så att vi kan få exakt information om alla Abd el wahab som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd el wahab efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd el wahab efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd el wahab är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd el wahab i världen

 1. Egypten Egypten (12325)
 2. Sudan Sudan (4200)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (2703)
 4. Qatar Qatar (16)
 5. Algeriet Algeriet (11)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 7. Ryssland Ryssland (6)
 8. Bahrain Bahrain (4)
 9. England England (3)
 10. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (2)
 11. Kazakstan Kazakstan (2)
 12. Mexiko Mexiko (2)
 13. Jamaica Jamaica (1)
 14. Kirgizistan Kirgizistan (1)
 15. Libyen Libyen (1)
 16. Somalia Somalia (1)
 17. Tanzania Tanzania (1)
 18. Zambia Zambia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd el wahab runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd el wahab efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd el wahab är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd el wahab är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd el wahab genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd el wahab. Detta beror på att efternamnet Abd el wahab ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdel wahab
 2. Abdelwahab
 3. Abdel-wahab
 4. Abdelouahab
 5. Abdelwahad
 6. Abdel wahid
 7. Abdulwahab
 8. Abdel sahib
 9. Abdalwahab
 10. Abdul-wahhab
 11. Abdel-wahid
 12. Abdelwahid
 13. Abdelouahad
 14. Abdelouahhab
 15. Abd el azim
 16. Abdelwahed
 17. Abd el aziz
 18. Abdel zahra
 19. Abdel salam
 20. Abdel sada
 21. Abdelouhab
 22. Abdeloihab
 23. Abdel aal
 24. Abdel gawad
 25. Abdel rahim
 26. Abdel abas
 27. Abdel mahdi
 28. Abdel wassa
 29. Abdel raeeb
 30. Abd el hamid
 31. Abdel rahman
 32. Abd el ouahed
 33. Abd el karim
 34. Abd el al
 35. Abdool wahed
 36. Abdel lah
 37. Abdel-rahman
 38. Abdel-salam
 39. Abdelaal
 40. Abdelah