Efternamn Abdel aalAtt veta mer om Abdel aal efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel aal ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel aal.

Abdel aal efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel aal, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel aal är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel aal

Visa karta över efternamnet Abdel aal

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel aal i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel aal, så att vi kan få exakt information om alla Abdel aal som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel aal efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel aal efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel aal är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel aal i världen

 1. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (5175)
 2. Irak Irak (2541)
 3. Egypten Egypten (2502)
 4. Kuwait Kuwait (1032)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (452)
 6. Jordanien Jordanien (179)
 7. Jemen Jemen (127)
 8. Syrien Syrien (101)
 9. Libanon Libanon (23)
 10. Schweiz Schweiz (7)
 11. Sverige Sverige (6)
 12. Israel Israel (3)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. England England (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel aal runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel aal efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel aal är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel aal är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel aal genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel aal. Detta beror på att efternamnet Abdel aal ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdelaal
 2. Abdeljalal
 3. Abdelkamal
 4. Abdelaali
 5. Abdel abas
 6. Abd el al
 7. Abdel lah
 8. Abdela
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdelfatah
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhady
 14. Abdelhak
 15. Abdelhay
 16. Abdelilah
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkamel
 19. Abdella
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdelmalak
 24. Abdelnabi
 25. Abdelraza
 26. Abdelsalam
 27. Abdelwahab
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdeljalil
 31. Abdelhai
 32. Abdelwahad
 33. Abdelgani
 34. Abdeljalak
 35. Abdelhaq
 36. Abdelbaki
 37. Abdel hadi
 38. Abdel wahab
 39. Abdel salam
 40. Abdel sada