Efternamn AbdeljalilAtt veta mer om Abdeljalil efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljalil ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljalil.

Abdeljalil efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljalil, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljalil är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljalil

Visa karta över efternamnet Abdeljalil

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljalil i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljalil, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljalil som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljalil efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljalil efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljalil är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljalil i världen

 1. Marocko Marocko (3306)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (477)
 3. Frankrike Frankrike (127)
 4. Egypten Egypten (122)
 5. Algeriet Algeriet (119)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (56)
 7. Sudan Sudan (36)
 8. Spanien Spanien (12)
 9. Filippinerna Filippinerna (9)
 10. Qatar Qatar (9)
 11. Argentina Argentina (8)
 12. Tunisien Tunisien (7)
 13. Kanada Kanada (3)
 14. Libanon Libanon (3)
 15. Ryssland Ryssland (3)
 16. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 17. England England (2)
 18. Italien Italien (2)
 19. Mauretanien Mauretanien (2)
 20. Ukraina Ukraina (1)
 21. Österrike Österrike (1)
 22. Belgien Belgien (1)
 23. Tyskland Tyskland (1)
 24. Indonesien Indonesien (1)
 25. Jordanien Jordanien (1)
 26. Sverige Sverige (1)
 27. Senegal Senegal (1)
 28. Thailand Thailand (1)
 29. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljalil runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljalil efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljalil är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljalil är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeljalil. Detta beror på att efternamnet Abdeljalil ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeljalil har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeljalil som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdeljalil eller något av de liknande efternamnen till Abdeljalil kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeljalil har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeljalil, men med en gemensam rot.

 1. Abdeldjalil
 2. Abdeljalal
 3. Abdelali
 4. Abdelhalim
 5. Abdelmalik
 6. Abdul-jalil
 7. Abdeljalak
 8. Abdul jalil
 9. Abdelaali
 10. Abdellali
 11. Abdelaal
 12. Abdelatif
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhamid
 18. Abdeljaber
 19. Abdeljawad
 20. Abdelkamel
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelli
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmalek
 29. Abdelmalki
 30. Abdelnabi
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdulkhalil
 34. Abdulmalik
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdelkhalik
 38. Abdelmayid
 39. Abdelhai
 40. Abdellaziz