Efternamn AbdellaliAtt veta mer om Abdellali efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdellali ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdellali.

Abdellali efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdellali, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdellali är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdellali

Visa karta över efternamnet Abdellali

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdellali i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdellali, så att vi kan få exakt information om alla Abdellali som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdellali efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdellali efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdellali är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdellali i världen

 1. Algeriet Algeriet (2178)
 2. Frankrike Frankrike (39)
 3. Kanada Kanada (8)
 4. Schweiz Schweiz (2)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Irland Irland (1)
 7. Marocko Marocko (1)
 8. Mauretanien Mauretanien (1)
 9. Rumänien Rumänien (1)
 10. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdellali runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdellali efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdellali är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdellali är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdellali. Detta beror på att efternamnet Abdellali ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdellali har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdellali som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdelali
 2. Abdellahi
 3. Abdellati
 4. Abdelaali
 5. Abdellawi
 6. Abdallahi
 7. Abdelaal
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhalim
 10. Abdella
 11. Abdellah
 12. Abdellaoui
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdellouli
 16. Abdelmalik
 17. Abdelmalki
 18. Abdelnabi
 19. Abdillahi
 20. Abdollahi
 21. Abdullahi
 22. Abdelati
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdellaziz
 26. Abdelgani
 27. Abdelbaki
 28. Abdelaati
 29. Abdul-ali
 30. Abdelahi
 31. Abdelloui
 32. Abdelbari
 33. Abdalahi
 34. Abdali
 35. Abdalla
 36. Abdallah
 37. Abdallaoui
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelatif