Efternamn AbdellaouiAtt veta mer om Abdellaoui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdellaoui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdellaoui.

Abdellaoui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdellaoui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdellaoui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdellaoui

Visa karta över efternamnet Abdellaoui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdellaoui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdellaoui, så att vi kan få exakt information om alla Abdellaoui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdellaoui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdellaoui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdellaoui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdellaoui i världen

 1. Algeriet Algeriet (30083)
 2. Marocko Marocko (18016)
 3. Tunisien Tunisien (4024)
 4. Frankrike Frankrike (1336)
 5. Spanien Spanien (749)
 6. Belgien Belgien (213)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (197)
 8. Nederländerna Nederländerna (121)
 9. Tyskland Tyskland (70)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (59)
 11. Kanada Kanada (49)
 12. England England (42)
 13. Norge Norge (24)
 14. Schweiz Schweiz (17)
 15. Sverige Sverige (12)
 16. Italien Italien (7)
 17. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 18. Danmark Danmark (6)
 19. Tjeckien Tjeckien (4)
 20. Egypten Egypten (4)
 21. Oman Oman (4)
 22. Ryssland Ryssland (3)
 23. Polen Polen (2)
 24. Slovakien Slovakien (1)
 25. Senegal Senegal (1)
 26. Österrike Österrike (1)
 27. Kina Kina (1)
 28. Cypern Cypern (1)
 29. Färöarna Färöarna (1)
 30. Sydkorea Sydkorea (1)
 31. Namibia Namibia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdellaoui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdellaoui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdellaoui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdellaoui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdellaoui genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdellaoui. Detta beror på att efternamnet Abdellaoui ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdellaoui när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdellaoui.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdellaoui kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdellaoui ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdellaoui eller något av de liknande efternamnen till Abdellaoui kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdellaoui har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdellaoui, men med en gemensam rot.

 1. Abdallaoui
 2. Abdelloui
 3. Abdelaoui
 4. Abdellahi
 5. Abdellati
 6. Abdellouli
 7. Abdellali
 8. Abdelraouf
 9. Abdellawi
 10. Abdlaoui
 11. Abdallahi
 12. Abdelali
 13. Abdelhadi
 14. Abdella
 15. Abdellah
 16. Abdellatif
 17. Abdelli
 18. Abdelmalki
 19. Abdelnabi
 20. Abdelnour
 21. Abdillahi
 22. Abdollahi
 23. Abdullahi
 24. Abdullahu
 25. Abdeljaouad
 26. Abdelati
 27. Abdelhai
 28. Abdellaziz
 29. Abdelgani
 30. Abdelbaki
 31. Abdelaati
 32. Abdelaali
 33. Abdelbaghi
 34. Abdelahi
 35. Abdelbari
 36. Abdelmaoula
 37. Abdeljaoued
 38. Abdalahi
 39. Abdalla
 40. Abdallah