Efternamn AbdeljaouedAtt veta mer om Abdeljaoued efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljaoued ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljaoued.

Abdeljaoued efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljaoued, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljaoued är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljaoued

Visa karta över efternamnet Abdeljaoued

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljaoued i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljaoued, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljaoued som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljaoued efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljaoued efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljaoued är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljaoued i världen

 1. Tunisien Tunisien (52)
 2. Frankrike Frankrike (3)
 3. Schweiz Schweiz (2)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. Polen Polen (1)
 7. Senegal Senegal (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 9. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljaoued runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljaoued efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljaoued är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljaoued är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeljaoued genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeljaoued när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeljaoued.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeljaoued har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeljaoued som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeljaoued kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeljaoued ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdeljaoued eller något av de liknande efternamnen till Abdeljaoued kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeljaoued har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeljaoued, men med en gemensam rot.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdeljaber
 3. Abdeljawad
 4. Abdellaoui
 5. Abdelsayed
 6. Abdelhamed
 7. Abdelwahed
 8. Abdeluahed
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdallaoui
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkader
 16. Abdelkamel
 17. Abdelkazem
 18. Abdellouli
 19. Abdelmajid
 20. Abdelmalek
 21. Abdelmanje
 22. Abdelmoula
 23. Abdelmoumen
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelqader
 27. Abdelhassen
 28. Abdelatef
 29. Abdeljabbar
 30. Abdelouahd
 31. Abdelmadjid
 32. Abdulsayed
 33. Abdelouadoud
 34. Abdeljalil
 35. Abdelmayid
 36. Abdeluahid
 37. Abdelwahad
 38. Abdelwahid
 39. Abdeljalak
 40. Abdeljalal