Efternamn AbdelsayedAtt veta mer om Abdelsayed efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelsayed ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelsayed.

Abdelsayed efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelsayed, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelsayed är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelsayed

Visa karta över efternamnet Abdelsayed

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelsayed i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelsayed, så att vi kan få exakt information om alla Abdelsayed som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelsayed efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelsayed efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelsayed är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelsayed i världen

 1. Egypten Egypten (4004)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (347)
 3. Kanada Kanada (77)
 4. Australien Australien (17)
 5. Tyskland Tyskland (11)
 6. England England (10)
 7. Italien Italien (5)
 8. Sverige Sverige (5)
 9. Grekland Grekland (4)
 10. Sudan Sudan (4)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 12. Nederländerna Nederländerna (2)
 13. Österrike Österrike (1)
 14. Cypern Cypern (1)
 15. Algeriet Algeriet (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Nordirland Nordirland (1)
 18. Skottland Skottland (1)
 19. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 20. Filippinerna Filippinerna (1)
 21. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelsayed runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelsayed efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelsayed är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelsayed är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelsayed när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelsayed.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelsayed har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelsayed som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdulsayed
 2. Abdelmayid
 3. Abdelhamed
 4. Abdelwahed
 5. Abdeluahed
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdelhay
 9. Abdeljaber
 10. Abdeljawad
 11. Abdelkader
 12. Abdelkamel
 13. Abdelkazem
 14. Abdelmajid
 15. Abdelmalek
 16. Abdelouahed
 17. Abdelqader
 18. Abdelsalam
 19. Abdullayev
 20. Abdelatef
 21. Abdeluahid
 22. Abdelwahad
 23. Abdelwahid
 24. Abdelhakem
 25. Abdel dayem
 26. Abdullayew
 27. Abdelmagid
 28. Abdeljaoued
 29. Abdelhuahed
 30. Abdelazid
 31. Abdalahe
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelah
 36. Abdelali
 37. Abdelatif
 38. Abdelaziz
 39. Abdelfatah
 40. Abdelhadi