Efternamn AbdelatefAtt veta mer om Abdelatef efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelatef ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelatef.

Abdelatef efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelatef, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelatef är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelatef

Visa karta över efternamnet Abdelatef

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelatef i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelatef, så att vi kan få exakt information om alla Abdelatef som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelatef efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelatef efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelatef är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelatef i världen

 1. Egypten Egypten (1769)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 4. England England (1)
 5. Israel Israel (1)
 6. Sudan Sudan (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelatef runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelatef efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelatef är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelatef är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelatef genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelatef när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelatef.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelatef kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelatef ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelatef eller något av de liknande efternamnen till Abdelatef kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelatef har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelatef, men med en gemensam rot.

 1. Abdelatif
 2. Abdellatif
 3. Abdulatif
 4. Abdelati
 5. Abdeltif
 6. Abdalahe
 7. Abdela
 8. Abdelaal
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdelaziz
 12. Abdelfatah
 13. Abdeljaber
 14. Abdelkader
 15. Abdelkamel
 16. Abdelkazem
 17. Abdellati
 18. Abdelmalek
 19. Abdelqader
 20. Abdelsayed
 21. Abdularuf
 22. Abdullatif
 23. Abdelhamed
 24. Abdelasis
 25. Abdelwahed
 26. Abdeladim
 27. Abdelaati
 28. Abdelhakem
 29. Abdelazis
 30. Abdelaali
 31. Abdeluahed
 32. Abdalat
 33. Abdulaev
 34. Abdelazeem
 35. Abdelahi
 36. Abdel latif
 37. Abdelkefi
 38. Abdelraouf
 39. Abdelaoui
 40. Abdelazid