Efternamn AbdelasisAtt veta mer om Abdelasis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelasis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelasis.

Abdelasis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelasis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelasis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelasis

Visa karta över efternamnet Abdelasis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelasis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelasis, så att vi kan få exakt information om alla Abdelasis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelasis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelasis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelasis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelasis i världen

 1. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Spanien Spanien (1)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelasis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelasis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelasis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelasis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abdelasis eller något av de liknande efternamnen till Abdelasis kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelasis har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelasis, men med en gemensam rot.

 1. Abdelazis
 2. Abdelali
 3. Abdelatif
 4. Abdelaziz
 5. Abdelati
 6. Abdeladim
 7. Abdelahi
 8. Abdelazid
 9. Abd-elaziz
 10. Abdalahi
 11. Abdela
 12. Abdelaal
 13. Abdelah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelhamid
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkrim
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdellatif
 24. Abdelli
 25. Abdelmajid
 26. Abdelmalik
 27. Abdelnabi
 28. Abdelrahim
 29. Abdulahi
 30. Abdulai
 31. Abdulatif
 32. Abdulaziz
 33. Abdelgadir
 34. Abdelatef
 35. Abdeljalil
 36. Abdelmayid
 37. Abdelhai
 38. Abdelkbir
 39. Abdellaziz
 40. Abdeluahid