Efternamn AbdeltifAtt veta mer om Abdeltif efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeltif ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeltif.

Abdeltif efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeltif, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeltif är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeltif

Visa karta över efternamnet Abdeltif

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeltif i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeltif, så att vi kan få exakt information om alla Abdeltif som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeltif efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeltif efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeltif är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeltif i världen

 1. Egypten Egypten (305)
 2. Algeriet Algeriet (300)
 3. Marocko Marocko (273)
 4. Kanada Kanada (5)
 5. Tunisien Tunisien (5)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 7. Frankrike Frankrike (2)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. England England (1)
 11. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeltif runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeltif efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeltif är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeltif är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeltif genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeltif. Detta beror på att efternamnet Abdeltif ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeltif när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeltif.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeltif har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeltif som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeltif kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeltif ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelatif
 2. Abdellatif
 3. Abdelli
 4. Abdulatif
 5. Abdelatef
 6. Abdelati
 7. Abdeli
 8. Abdali
 9. Abdel
 10. Abdela
 11. Abdelaal
 12. Abdelah
 13. Abdelali
 14. Abdelaziz
 15. Abdelhak
 16. Abdelhay
 17. Abdelkrim
 18. Abdella
 19. Abdellah
 20. Abdellati
 21. Abdulai
 22. Abdullatif
 23. Abdelhai
 24. Abdelkbir
 25. Abdelasis
 26. Abdelhaq
 27. Abdeladim
 28. Abdelmjid
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdoli
 32. Abdyli
 33. Abdelahi
 34. Abduli
 35. Abdel latif
 36. Abdelkefi
 37. Abidelli
 38. Abdelazid
 39. Abatelli
 40. Abd-elaziz