Efternamn AbdeliAtt veta mer om Abdeli efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeli ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeli.

Abdeli efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeli, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeli är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeli

Visa karta över efternamnet Abdeli

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeli i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeli, så att vi kan få exakt information om alla Abdeli som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeli efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeli efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeli är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeli i världen

 1. Algeriet Algeriet (4069)
 2. Frankrike Frankrike (54)
 3. Kazakstan Kazakstan (32)
 4. Kanada Kanada (9)
 5. Tunisien Tunisien (7)
 6. Tyskland Tyskland (5)
 7. Bulgarien Bulgarien (4)
 8. Libyen Libyen (4)
 9. Marocko Marocko (4)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 12. Finland Finland (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Iran Iran (1)
 15. Island Island (1)
 16. Italien Italien (1)
 17. Libanon Libanon (1)
 18. Mauretanien Mauretanien (1)
 19. Nederländerna Nederländerna (1)
 20. Sverige Sverige (1)
 21. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeli runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeli efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeli är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeli är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeli. Detta beror på att efternamnet Abdeli ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeli när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeli.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeli kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeli ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdali
 2. Abdel
 3. Abdela
 4. Abdelli
 5. Abdoli
 6. Abdyli
 7. Abduli
 8. Abdala
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdella
 12. Abdill
 13. Abdola
 14. Abdul
 15. Abdula
 16. Abdulai
 17. Avdyli
 18. Abdaly
 19. Abdelati
 20. Abdiel
 21. Abdelhai
 22. Abdeltif
 23. Abdil
 24. Abdall
 25. Abdal
 26. Abidali
 27. Abdelahi
 28. Abdule
 29. Abdile
 30. Avduli
 31. Abdila
 32. Abdol
 33. Abdull
 34. Abd el
 35. Abidelli
 36. Abadal
 37. Abatelli
 38. Abdalahi
 39. Abdalla
 40. Abdelaal