Efternamn AbdoliAtt veta mer om Abdoli efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoli ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoli.

Abdoli efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoli, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoli är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoli

Visa karta över efternamnet Abdoli

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoli i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoli, så att vi kan få exakt information om alla Abdoli som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoli efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoli efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoli är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoli i världen

 1. Iran Iran (38673)
 2. Indonesien Indonesien (80)
 3. Kanada Kanada (30)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (26)
 5. Niger Niger (13)
 6. England England (7)
 7. Tyskland Tyskland (6)
 8. Sverige Sverige (6)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 10. Irak Irak (4)
 11. Thailand Thailand (4)
 12. Norge Norge (3)
 13. Australien Australien (2)
 14. Malaysia Malaysia (2)
 15. Afghanistan Afghanistan (1)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Frankrike Frankrike (1)
 21. Grekland Grekland (1)
 22. Nederländerna Nederländerna (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Filippinerna Filippinerna (1)
 25. Serbien Serbien (1)
 26. Slovakien Slovakien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoli runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoli efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoli är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoli är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoli genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdoli. Detta beror på att efternamnet Abdoli ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdoli när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdoli.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdoli har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdoli som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdali
 2. Abdola
 3. Abdyli
 4. Abduli
 5. Abdol
 6. Abdeli
 7. Abdala
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdool
 13. Abdoul
 14. Abdul
 15. Abdula
 16. Abdulai
 17. Avdyli
 18. Abdaly
 19. Abdoulie
 20. Abdil
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidali
 24. Abdule
 25. Abdile
 26. Avduli
 27. Abdila
 28. Abdoula
 29. Abdull
 30. Abadal
 31. Abdalahi
 32. Abdalla
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdella
 36. Abdilla
 37. Abdille
 38. Abdollahi
 39. Abdulah
 40. Abdulahi