Efternamn AbdileAtt veta mer om Abdile efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdile ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdile.

Abdile efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdile, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdile är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdile

Visa karta över efternamnet Abdile

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdile i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdile, så att vi kan få exakt information om alla Abdile som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdile efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdile efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdile är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdile i världen

 1. Somalia Somalia (6372)
 2. Kenya Kenya (437)
 3. Niger Niger (18)
 4. Etiopien Etiopien (16)
 5. Sverige Sverige (16)
 6. Djibouti Djibouti (9)
 7. England England (8)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 9. Sydafrika Sydafrika (2)
 10. Australien Australien (1)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Schweiz Schweiz (1)
 14. Finland Finland (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Marocko Marocko (1)
 17. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdile runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdile efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdile är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdile är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdile genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdile har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdile som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdill
 2. Abdille
 3. Abdil
 4. Abdule
 5. Abdila
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdilla
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulle
 15. Abdaly
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abdoli
 20. Abdyli
 21. Abduli
 22. Abdol
 23. Abdull
 24. Abdeli
 25. Abadal
 26. Abadilla
 27. Abdalahe
 28. Abdalla
 29. Abdelah
 30. Abdella
 31. Abdelli
 32. Abdillah
 33. Abdool
 34. Abdoul
 35. Abdulah
 36. Abdulai
 37. Abdulla
 38. Abedillo
 39. Abedul
 40. Avdyli