Efternamn AbedilloAtt veta mer om Abedillo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abedillo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abedillo.

Abedillo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abedillo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abedillo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abedillo

Visa karta över efternamnet Abedillo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abedillo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abedillo, så att vi kan få exakt information om alla Abedillo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abedillo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abedillo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abedillo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abedillo i världen

 1. Mexiko Mexiko (11)
 2. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abedillo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abedillo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abedillo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abedillo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abedillo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abedillo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abedillo som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abedillo kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abedillo ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abedillo eller något av de liknande efternamnen till Abedillo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abedillo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abedillo, men med en gemensam rot.

 1. Avedillo
 2. Abadillo
 3. Abadilla
 4. Abdill
 5. Abdilla
 6. Abdille
 7. Abdalla
 8. Abdella
 9. Abdelli
 10. Abdillah
 11. Abdulla
 12. Abdulle
 13. Abedul
 14. Abdiel
 15. Abdil
 16. Abdall
 17. Abeidella
 18. Abeidalla
 19. Abdile
 20. Abdila
 21. Abatiello
 22. Abdylla
 23. Abdull
 24. Abidelli
 25. Abadal
 26. Abadalalh
 27. Abatelli
 28. Abbatiello
 29. Abdala
 30. Abdali
 31. Abdallah
 32. Abdel
 33. Abdela
 34. Abdelah
 35. Abdelali
 36. Abdelilah
 37. Abdellah
 38. Abdillahi
 39. Abdola
 40. Abdool