Efternamn AbdulloevAtt veta mer om Abdulloev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulloev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulloev.

Abdulloev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulloev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulloev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulloev

Visa karta över efternamnet Abdulloev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulloev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulloev, så att vi kan få exakt information om alla Abdulloev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulloev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulloev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulloev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulloev i världen

 1. Tadzjikistan Tadzjikistan (88561)
 2. Ryssland Ryssland (1458)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (800)
 4. Kirgizistan Kirgizistan (62)
 5. Kazakstan Kazakstan (19)
 6. Israel Israel (11)
 7. Vitryssland Vitryssland (9)
 8. Ukraina Ukraina (8)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 10. Malaysia Malaysia (2)
 11. Turkiet Turkiet (2)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 13. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 14. Egypten Egypten (1)
 15. Ungern Ungern (1)
 16. Kuwait Kuwait (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulloev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulloev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulloev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulloev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulloev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulloev som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdulloev eller något av de liknande efternamnen till Abdulloev kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulloev har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulloev, men med en gemensam rot.

 1. Abdullaev
 2. Abdulloeva
 3. Abduloev
 4. Abdullayev
 5. Abdulle
 6. Abdullaeva
 7. Abdulov
 8. Abdulaev
 9. Abduloeva
 10. Abdyllaev
 11. Abdille
 12. Abdulla
 13. Abdullah
 14. Abdullahi
 15. Abdullahu
 16. Abdullayeva
 17. Abdyldaev
 18. Avdulov
 19. Abdullha
 20. Abdulova
 21. Abdulaeva
 22. Abdule
 23. Abdullayew
 24. Abdelloui
 25. Abdull
 26. Abdalahe
 27. Abdalla
 28. Abdallah
 29. Abdallahi
 30. Abdallaoui
 31. Abdella
 32. Abdellah
 33. Abdellahi
 34. Abdellaoui
 35. Abdellati
 36. Abdelli
 37. Abdellouli
 38. Abdelnour
 39. Abdill
 40. Abdilla